Pxpksjehofu21viwygfd

Här får du möjlighet att knyta kontakter med drygt 150 utställare från industri-, it-, bank- och konsultföretag, samt kommun- och branschorganisationer.

Implema är där och i vår monter träffar du Malin Fransson, applikationskonsult, Jens Wallgren och Stigove Berglund, två av 2019 års traineer och Viktor Lundqvist, affärsområdeschef Micorsoft Dynamics. Under dagen kan du boka in kontaktsamtal med oss och höra mer om oss och vårt traineeprogram med start i juni i år och som vi just nu rekryterar till.

Om oss
Implema är Sveriges ledande specialist på att snabbt implementera affärssystem baserat på marknadens ledande affärssystem SAP och Microsoft Dynamics. Med mer än 20 års erfarenhet av affärskritiska projekt guidar Implema svenska och internationella företag till effektiva och hållbara affärsprocesser och den snabbaste vägen till framtidens affärssystem.  Implema har 130 anställda med huvudkontor i Stockholm och lokala kontor i Göteborg, Malmö, Helsingborg, Jönköping, Linköping, Karlstad, Västerås, Sundsvall, Umeå samt eget driftscenter i Örebro. Företaget grundades 1998 och ägs de fyra grundarna som samtliga arbetar i bolaget.

Läs mer om LARM - Linköpings Teknologers Arbetsmarknadsdag

Läs mer om Implemas Traineeprogram

Uppdaterad: 18 jan. 2020 15:21
Oona Pipping, Kontaktperson för Implemas Traineeprogram

Vill du veta mer?

Implemas Traineeprogram

Fsfhz6gxntcdfezmpntp