Hållbara affärsprocesser

Här börjar din resa till framtidens affärssystem. Med Implema som guide.

Alla pratar om digitalisering. Men var börjar man egentligen? För oss är svaret enkelt: Börja inifrån. Det är ditt affärssystem som är livsnerven i framtidens appdrivna, molnbaserade, totalintegrerade affärsprocesser. Robotisering, IoT, mobilitet, big data och AI är en realitet redan nu. Och det är ditt affärssystem som sätter gränserna för vad som är möjligt. Där lägger du grunden till hållbara affärsprocesser.

Läs mer
IMPLEMA NEWS

Råd inför digitalisering

Joacim Dambard Microsoft, Håkan Strömbeck SAP, Anna Granö HPE och Alfred Malmros Jigsaw ger sina råd för att lyckas med digitalisering. Filmat på Implema Inspire 2018.


FLER IMPLEMA NEWS DIGITALISERING

RÅD UTMANINGAR OM
Gqkiusx0abhxk3smpid7
Spela filmen
Lösningar

Lösningar med helhetsperspektiv

Implemas arbetssätt, nära kunden och i team, ger oss ständigt nya perspektiv och djupare förståelse för kundernas utmaningar och möjligheter. Detta leder ofta till smarta, paketerade Implema-lösningar som skapar tydlig affärsnytta. Gemensamt för alla är att de byggs på framtidssäkra standardkomponenter som går snabbt att kundanpassa och implementera.

Implema Way

Snabbaste vägen till framtiden? Vi kallar den Implema Way.

Alla pratar om digitalisering. Men var börjar man egentligen? För oss är svaret enkelt: Börja inifrån. Vi är nämligen övertygade om att det är affärssystemet som är livsnerven, ja rent av ryggraden i framtidens appdrivna, molnbaserade, totalintegrerade affärsprocesser. IoT, robotisering, mobilitet, big data och AI är en realitet redan nu. Och det är bara ditt affärssystem som sätter gränserna för vad som är möjligt.

Läs mer
Avma5r5aqb1bdyfwmlwb
Jörgen Aronsson, CEO/CO-Founder

Vill du veta mer om Implema?

Välkommen att höra av dig till mig för en diskussion kring dina behov och tankar om framtidens affärssystem!

Xldmbuwi90b4zqe7d5cu